MIDDAGSMENY

MIDDAGSMENY 

TISDAG – LÖRDAG KL: 17.00 – 21.00

VI REKOMMENDERAR CA 2 MELLANRÄTTER OCH DESSERT PER PERSON!

MELLANRÄTTER

LÖJROM & BLINIS
Små boveteplättar med löjrom (50 gr), creme fraiche och finhackad rödlök. – 185 kr

JORDÄRTSSKOCKSSOPPA
Serveras med rökt bränneboskinka, knaperstekt rökt fläsk och kantarellcrisp. – 158 kr

ESSINGEBROARE
Lyxig skagenröra med rökta räkor, serveras på hembakat rågbröd och toppas med förlorat ägg. – 175 kr

LERPOTTASILL
Hel inlagd sillfilé täcks med finskuren purjolök och dill, fräses av med brynt smör och serveras med knäckebröd och lagrad ost. – 145 kr

DAGENS FÅNGST ” FISH & MASH”
För dagen utvald fisk sprödfriteras och serveras med potatispuré, frasig purjolök och syrlig tartarsås. – 155 kr

SMÖRREBRÖD ” LÅNGKOKT BRINGA”
Knaperstekt oxbringa på hembakat rågbröd, serveras med dansk remoulad och lökringar. – 155 kr

PARISARE
Klassiska färsbiffar smaksatt med kapris och rödbetor, glaseras med citrusdoftande persiljesmör och rödvinssky. – 155kr

KLASSISKA FLÄSKRULLADER
Fyllda med katrinplommon och bacon. Serveras med gräddsås smaksatt med mild roquefort samt äppelcreme. – 168 kr

OXKIND BOURGUIGNON
10 timmars bräserad oxkind i kraftig oxsky, serveras med rökt fläsk, champinjoner, lök och mustig rödvinssås. – 175 kr

VEGGIE-WRAP
Ugnsbakad tortillawrap fylld med grönsaker och svamp. Serveras med syrlig tartarsås.

EN BIT OST
För dagen utvald ost, serveras med hemkokt marmelad och rågbröd. – 95 kr

EFTERRÄTTER

CHOKLADTRYFFEL
Liten chokladtryffel smaksatt med mild anchochili.- 30 kr

HEMLAGAD NYPONSOPPA
Smaksatt med kardemumma och apelsin, serveras med vaniljglass och mandelcrisp. – 95 kr

GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA
Serveras med sylt på gotländska salmbär och vispad grädde. – 95 kr

CHOKLADTERRIN
Smaksatt med cognac och honung, serveras med rårörd hallonsås. – 95 kr