MIDDAGSMENY

MIDDAGSMENY

TISDAG – LÖRDAG KL: 17.00 – 21.00

VI REKOMMENDERAR CA 2 MELLANRÄTTER OCH DESSERT PER PERSON!

MELLANRÄTTER

LÖJROM & BLINIS
Små boveteplättar med löjrom (50 gr), creme fraiche och finhackad rödlök. – 195 kr

JORDÄRTSSKOCKSSOPPA
Serveras med tunna skivor svartrökt bog och knaperstekt fläsk. – 165 kr

ESSINGEBROARE
Lyxig skagenröra med rökta räkor, serveras på hembakat rågbröd och toppas med förlorat ägg. – 175 kr

MATJESILL
Täcks med finskuren purjolök och dill, fräses av med brynt smör och serveras med knäckebröd och lagrad ost. – 145 kr

DAGENS FÅNGST ” FISH & MASH”
För dagen utvald fisk sprödfriteras och serveras med potatispuré, frasig purjolök och syrlig tartarsås. – 155 kr

SMÖRREBRÖD ” LÅNGKOKT BRINGA”
Knaperstekt oxbringa på hembakat rågbröd, serveras med dansk remoulad och lökringar. – 155 kr

OXKIND BOURGUIGNON
10 timmars bräserad oxkind i kraftig oxsky, serveras med rökt fläsk, champinjoner, lök och mustig rödvinssås. – 175 kr

VEGGIE-WRAP
Ugnsbakad tortillawrap fylld med grönsaker, fetaost och svamp. Serveras med syrlig tartarsås.

EFTERRÄTTER

CHOKLADTRYFFEL
Liten chokladtryffel smaksatt med mild anchochili.- 30 kr

HEMLAGAD NYPONSOPPA
Smaksatt med kardemumma och apelsin, serveras med vaniljglass och mandelcrisp. – 95 kr

GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA
Serveras med sylt på gotländska salmbär och vispad grädde. – 95 kr

CHOKLADTERRIN
Smaksatt med cognac och honung, serveras med rårörd hallonsås. – 95 kr