
MENY
MED MELLANRÄTTER I VARIERANDE STORLEK
LÖJROM & BLINIS
LÖJROM (30 GR) PÅ TVÅ SMÅ VETEBLINIER, SERVERAS MED CRÉME FRAÎCHES OCH FINHACKAD RÖDLÖK. – 245 KR
ESSINGEBROARE
LYXIG SKAGENRÖRA MED RÖKTA RÄKOR, SERVERAS PÅ HEMBAKAT RÅGBRÖD OCH TOPPAS MED FÖRLORAT ÄGG. – 195 KR
BERGSUNDARE
KNAPERSTEKT LÅNGKOKT OXBRINGA SERVERAS PÅ SMÖRSTEKT RÅGBRÖD MED CURRYREMOULAD, INLAGD GURKA OCH FRASIGA LÖKRINGAR. – 175 KR
MATJESSILL FRÅN NORRÖNA
HEL MATJESILLFILÉ TÄCKS MED FINSKUREN PURJOLÖK OCH DILL, FRÄSES AV MED BRYNT SMÖR OCH SERVERAS MED JORDÄRTSSKOCKSCHIPS, LAGRAD OST OCH KNÄCKE. – 175 KR
VÄTTERNRÖDING ”AU CHAMPAGNE”
POCHERAS I SYRLIG BULJONG OCH SERVERAS MED CHAMPAGNESÅS, FORELLROM OCH UGNSBAKAD VÄSTERBOTTEN. – 235 KR
FISH & MASH
FÖR DAGEN UTVALD FISK SPRÖDFRITERAS OCH SERVERAS MED SYRLIG TARTARSÅS, FRITERAD PURJOLÖK OCH POTATISPURÉ. – 185 KR
PARISARE
KLASSISK FÄRSBIFF MED KAPRIS OCH RÖDBETOR GLASERAS MED CITRUSDOFTANDE PERSILJESMÖR OCH RÖDVINSSÅS. – 175 KR
REVBENSSPJÄLL
VINBRÄSERAS OCH SERVERAS BENFRIA MED SÖT-SYRLIG RÖDKÅL, GRÄDDSKY, LÖK OCH BACONFRÄST SVARTKÅL. – 195 KR
OXKIND BOURGUIGNON
10 TIMMARS BRÄSERAD OXKIND I KRAFTIG OXSKY. SERVERAS MED RÖKT FLÄSK, CHAMPINJONER, LÖK OCH MUSTIG RÖDVINSSÅS. – 195 KR
OST & DESSERT
KVÄLLENS OST
FÖR DAGEN UTVALD OST SERVERAS MED HEMBAKAT RÅGBRÖD OCH MARMELAD. – 95 KR
HEMLAGAD NYPONSOPPA
SMAKSATT MED KARDEMUMMA OCH APELSIN, SERVERAS MED VANILJGLASS OCH MANDELCRISP. – 95 KR
GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA
SERVERAS MED SYLT PÅ GOTLÄNDSKA SALMBÄR OCH VISPAD GRÄDDE. – 95 KR
CHOKLADTERRIN
SMAKSATT MED COGNAC OCH HONUNG, SERVERAS MED RÅRÖRD HALLONSÅS. – 95 KR
NÅGOT LITET TILL KAFFET
RIANNS MÖRKA CHOKLADTRYFFLAR – 30 KR/ST
KULA VANILJGLASS – 30 KR/KULA