ABONNERAR RIANNS KROG FÖR DITT SÄLLSKAP.

Restaurangen tar emot max 25 personer
Menyn beställs i förväg och vi har en minimum gräns på 8 personer för lunchbokningar. Givetvis tar vi hänsyn till allergier och andra önskemål. Men nedan har vi listat tre lämpliga lunch menyupplägg. Restaurangen går att boka in alla dagar fram till kl 14.00.

Skulle man föredra att boka in restaurangen för en middagssittning har vi en minimum gräns på 14 personer och går att boka in om önskat datum är ledigt och då gäller middagsmenyn med gemensam meny för hela sällskapet som bokas i förväg.

Vi behöver få in er bokningsförfrågan i god tid för att hinna planera ert besök samt ta hem råvaror

VARMT VÄLKOMNA

MENY 1
295 KR/PERSON
RISTAD OXBRINGA
LÅNGKOKT OXBRINGA KNAPERSTEKS OCH SERVERAS PÅ RÅGBRÖD MED DANSK REMOULAD OCH LÖKRINGAR

DAGENS FÅNGST ” FISH & MASH ”
FÖR DAGEN UTVALD FISK, SPRÖDFRITERAS OCH SERVERAS MED POTATISPURÉ, FRASIG PURJOLÖK OCH SYRLIG TARTARSÅS


MENY 2
350 KR/PERSON
ESSINGEBROARE
LYXIG SKAGENRÖRA MED RÖKTA RÄKOR, SERVERAS PÅ HEMBAKAT RÅGBRÖD OCH TOPPAS MED FÖRLORAT ÄGG.

PARISARE ” KLASSISKA FÄRSBIFFAR ”
FYLLDA MED RÖDBETOR OCH KAPRIS, GLASERAS OCH SERVERAS MED CITRUSDOFTANDE PERSILJESMÖR


RIANNS KLASSISKA MENY
445 KR/PERSON
ESSINGEBROARE
LYXIG SKAGENRÖRA MED RÖKTA RÄKOR, SERVERAS PÅ HEMBAKAT RÅGBRÖD OCH TOPPAS MED FÖRLORAT ÄGG.

OXKIND BOURGUIGNON
10 TIMMARS BRÄSERAD OXKIND I KRAFTIG OXSKY, SERVERAS MED RÖKT FLÄSK, CHAMPINJONER, LÖK, MUSTIG RÖDVINSSÅS OCH POTATISPURÉ

GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA
SERVERAS MED SYLT PÅ GOTLÄNDSKA SALMBÄR OCH VISPAD GRÄDDE