MIDDAGSMENY

KROGEN ÄR STÄNGD ÖVER SOMMAREN OCH MENYN KOMMER ATT UPPDATERAS INNAN ÖPPNINGEN TILL HÖSTEN!

ONSDAG – LÖRDAG (Söndagar separat meny)
Vi bokar upp en sittning per kväll och middagen serveras mellan 17.00 – 21.00 så välj en tid så att du slipper stressa.

Alla rätter serveras som mellanrätter. Önskar man beställa för avhämtning går det bra att plocka ihop sina val och skriv då i rutan ”övrigt” vilka rätter som önskas och antal. Glöm inte fylla i namn, telefonnummmer och önskad tid (vi serverar allt ätklart och tänkt att ätas direkt ej för uppvärmning)

Alla beställningar måste bekräftas av oss innan dom gäller. (Alla rätter finns inte för avhämtning)
Varmt Välkomna


RIANNS KLASSISKA MENY

ESSINGEBROARE
OXKIND BOURGUIGNON
GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA


MIDDAGS MENY

ESSINGEBROARE
LYXIG SKAGENRÖRA MED RÖKTA RÄKOR, SERVERAS PÅ HEMBAKAT RÅGBRÖD OCH TOPPAS MED FÖRLORAT ÄGG.

SOMMARSMÖRGÅS
VARMRÖKT LAX, ÄGG, FÄRSKA RÖDBETOR, HOVMÄSTARSÅS, KAPRIS OCH UGNSBAKAD VÄSTERBOTTENOST SERVERAS PÅ SMÖRSTEKT HEMBAKAT RÅGBRÖD.

RAMSLÖKSNINON
MUSTIG SOPPA PÅ GOTLÄNDSK RAMSLÖK OCH GRÖNA ÄRTOR, SERVERAS MED LAXQUENELL, VARMRÖKT REGNBÅGSLAX OCH GRÖN SPARRIS.

NORSK TORSK FISH & MASH”
SERVERAS FRASIG MED SYRLIG TARTARSÅS , FRITERAD PURJOLÖK OCH POTATISPURÉ.

LAMMFÄRSBIFF
GLASERAS MED GOTLÄNDSKT RAMSLÖKSSMÖR OCH SERVERAS MED RÅSTEKT GRÖN SPARRIS OCH LAMMSKY.

OXCOMBO
LÅNGKOKT OXKIND OCH KNAPERSTEKT OXBRINGA SERVERAS MED SMÖRSTEKTA FÄRSKA RÖDBETOR, GETOSTCRÉME OCH RÖDVINSSKY.

VEGETARISKA ALTERNATIV KAN ORDNAS VID FÖRBESTÄLLNING.


DESSERT MENY

HEMLAGAD NYPONSOPPA
SMAKSATT MED KARDEMUMMA OCH APELSIN, SERVERAS MED VANILJGLASS OCH MANDELCRISP.

GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA
SERVERAS MED SYLT PÅ GOTLÄNDSKA SALMBÄR OCH VISPAD GRÄDDE.

CHOKLADTERRIN
SMAKSATT MED COGNAC OCH HONUNG, SERVERAS MED RÅRÖRD HALLONSÅS

CHOKLADTRYFFEL
PÅ MÖRK CHOKLAD SMAKSATT MED CHILI.