VARJE SÖNDAG KOMMER VI ATT SERVERA FÖR DAGEN UTVALD SÖNDAGMIDDAG TILL ETT FÖRDELAKTIGT PRIS , SAMT URVALDA RÄTTER FRÅN MIDDAGSMENYN

SÖNDAGMIDDAG 3 DECEMBER / 1 ADVENT
Två rätters meny
350 kr/person

KRÄMIG JORDÄRTSSKOCKSSOPPA
SERVERAS MED VARMRÖKT REGNBÅGSLAX, SMÖRHALSTRAD RÖDING, SIKROM OCH GRÄSLÖK.

VINBRÄSERAD BJÄREKYCKLING & OXKIND
SERVERAS MED GRÄDDIG SAUTÉ PÅ GRÖNPEPPAR OCH CHAMPINJONER SAMT VINBÄRSGELÉ

ÖVRIGT PÅ MENYN

LÖJROM & BLINIS
LÖJROM (30 GR) PÅ TVÅ SMÅ VETEBLINIER, SERVERAS MED CRÉME FRAÎCHES OCH FINHACKAD RÖDLÖK. – 245 KR

ESSINGEBROARE
LYXIG SKAGENRÖRA MED RÖKTA RÄKOR, SERVERAS PÅ HEMBAKAT RÅGBRÖD OCH TOPPAS MED FÖRLORAT ÄGG. – 195 KR

FISH & MASH
FÖR DAGEN UTVALD FISK SPRÖDFRITERAS OCH SERVERAS MED SYRLIG TARTARSÅS, FRASIG PURJOLÖK OCH POTATISPURÉ. – 185 KR

PARISARE
KLASSISK FÄRSBIFF MED KAPRIS OCH RÖDBETOR GLASERAS MED CITRUSDOFTANDE PERSILJESMÖR OCH RÖDVINSSÅS. – 185 KR

OXKIND BOURGUIGNON
10 TIMMARS BRÄSERAD OXKIND I KRAFTIG OXSKY. SERVERAS MED RÖKT FLÄSK, CHAMPINJONER OCH LÖK. – 195 KR

KVÄLLENS OST
FÖR DAGEN UTVALD OST SERVERAS MED HEMBAKAT RÅGBRÖD OCH MARMELAD. – 95 KR

HEMLAGAD NYPONSOPPA
SMAKSATT MED KARDEMUMMA OCH APELSIN, SERVERAS MED VANILJGLASS OCH MANDELCRISP. – 95 KR

GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA
SERVERAS MED SYLT PÅ GOTLÄNDSKA SALMBÄR OCH VISPAD GRÄDDE. – 95 KR

CHOKLADTERRIN
SMAKSATT MED COGNAC OCH HONUNG. SERVERAS MED RÅRÖRD HALLONSÅS. – 95 KR

NÅGOT TILL KAFFET
RIANNS CHOKLADTRYFFEL. – 35 KR/ST
KULA VANILJGLASS. – 45 KR/KULA